29 Ocak 2011 Cumartesi

Ruh

"Sadece sevdik. Ama bu değildi tanıdığımız. Forması var, taraftarı var maalesef ruhu yok. Sarı gri', kırmızı biraz fazla." Ceyhun Yılmaz

Yetenek Abidesi(!)

Sevgili yetenek abidemiz(!) Mustafa,Koray Berberoğlu'nun dediği gibi küfür stoğumuzu tükettin lan bu gece.

25 Ocak 2011 Salı

Popito !

Cambaz..Sihirbaz.. Disiplinsizliğinin kurbanı.. Ah Keita ah.. Bu kalp seni unutur mu ?

Melih Şendil haklı. Şapka çıkartılır.

Lorik Cana!


ADAMSIN LAN!

Amrabat - Kayserispor - Şota

Şüphesiz ki bu devre arası büyük bombalar patladı transferde. Beşiktaş'ın transflerleri dünyada yankı buldu, Galatasaray'ın kendi çapında iyi transferleri vardı fakat büyük takımlar haricinde bir Anadolu kulübünden çok akıllıca bir transfer geldi.

Gol cenneti ve bence dünyanın en "bam güm" en izlemesi zevkli ligi Eredivise'den.





PSV Eindhoven'ın 23 yaşındaki yıldızı Nordin Amrabat. Evet transferi ilk duyduğumda çok şaşırmıştım çünkü bu oyuncu gerçekten çok akıllıca bir transfer. Gol potansiyeli müthiş, iyi koşuları var, çoklu mevki özelliğine sahip ve genç. Önemli olan da genç olması. Böyle genç ve yetenekli bir oyuncuyu ülkemize Kayserispor'un getirmesi de Süleyman Hurma'nın ne kadar eli öpülesi bir menajer olduğunu gösterir ki daha Ziani transferinen bahsetmedik bile.

Biz Amrabat'ı iki maçtır seyrediyoruz ve bizi utandırmadı.

Ve tabi ki işini bilen adam, şakır şakır Türkçe bilen, bizden biri.. Transferlerde emeği büyük, scout ekibi harika ;




Lafı fazla uzatmayalım. Nordin'den kısa kısa...

Galatasaray-Sivasspor

Pazar günü oynanan maçla ilgili birşey yazamadım ama Yekta'yla ilgili birşeyler yazmak istedim.Arda'nın ağrılarının artıp çıkarılmasıyla kadroya dahil edilen Yekta kendi performansının altında olmasına rağmen Mustafa-Ayhan-Sarp üçlüsünden sonra bir Xavi bir İniesta gibi geldi bize.Ah keşke "76" numaradan önce atabilseydi golü.

Adebayor Madrid'te!

Nistelrooy mu Adebayor mu derken Adebayor kiralık olarak Madrid'te.Real Madrid resmi internet sitesinden açıklama yapıldı.

Mou işini bilir.Real'e faydalı olacak bence.Bu gollerden bolca bekliyoruz!

JesusAlmeyda !

Tekrar merhaba. Ben blogun Fenerbahçe analisti ve Higuita'nın partneri Chicharito. Uzun bir aradan sonra yazılarımızla tekrar buradayız. Futbola ara verdik(m) kötü oldu.

Uzun bir makale yazmadan önce siteleri ve ajansları şöyle bir karıştırıp bilgilerimi tazelemem gerek. Ama elimiz boş dönmeyelim Twitter'da takip ettiğim beğendiğim bir yazarın cümlesiyle açalım sezonu :)

Malum Beşiktaş'a yeni bir stadyum yapılma fikri var. Ve şu sıralar ortada bir dedikodu dönüyor ki birileri fena kızmış :)
 


Jesus Almeyda (Ömer Behram) : "Yeni stad yapılırken "BJK'nın stadı bitene kadar TT Arena'da oynasın" teklifi yapacak ilk kişiyi vurana içeride bakarım."

Bu sözün çok hoşumuza gitti Ömer Bey :)

Herkese tekrar merhaba :)

22 Ocak 2011 Cumartesi

Spor&Siyaset


Spiker: Siyasetçilerin futbolla ilgili olması konusunda ne düşünüyorsunuz?

Amokachi: Çok normal, ikimiz de trübünlere oynuyoruz.

*Alıntıdır

21 Ocak 2011 Cuma

Galatasaray'da Üç İmza!

Beklenen açıklama nihayet geldi.Zapata,Stancu ve Yekta Galatasaray'da.

Zapata iyi midir kötü müdür herkes gibi bende bilmiyorum.Ama yabancı kontenjanını kaleciden yana kullanıyorsanız Akınfeev kalitesinde olmalı bence.Eldekilerden iyidir diye düşünüp buna da eyvallah diyoruz.


Stancu'nun hikayesi bir garip.Hagi "Romanya'dan olsun çamurdan olsun" anlayışıyla aldırıyor Romanya Ligi'nden oyuncuları.İş yapacak mı çok merak ediyorum ama bir Alex değil Güntekin! :)



Transferine en çok sevindiğim isim Yekta.Ortasahanın her yerinde oynar.Barış-Mustafa-Ayhan üçlüsüne bin basar.
Ayrıca bu piyasada fiyatı da çok uygunmuş.


Mazeret

Uzun bir süredir yazamıyoruz. Çok şey oldu. Malum öğrencilik te var. Bu blog için hala bir umut var kaldığımız yerden devam ediyoruz..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...