30 Haziran 2011 Perşembe

Copa America Başlıyor !



Copa America bu gece yani 1 Temmuz Cuma gecesi 03:45'te Arjantin - Bolivya maçı ile başlıyor. Maçlar A Haber kanalından canlı yayınlanacak. İşte Copa America'da gruplar...

Topuk Yaylası Hazır !

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Düzce'de inşa ettiği Topuk Yaylası tesisleri kullanıma hazır hale geldi. Açıklama resmi siteden yapıldı. Devrim niteliğindeki bu proje Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.

Tesisler hakkında : 

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi sınırlarındaki Topuk Yaylası’nda inşa edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Tesisleri 150 dönümden büyük bir arazi üzerinde ve 2 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa ediliyor. 
Sporcularımıza, sezon öncesi dönemlerde kamp yapma olanağı sunma amacıyla inşaatına başlanan ve kulübümüzün tesisleşme çalışmaları çerçevesinde muhteşem bir doğa içerisinde yer alacak olan tesis; bodrum katı, giriş katı, 1. kat ve çatı katından oluşacak. 
8 bin 91 metrekarelik inşaat alanı ile tamamı doğal ahşap malzemeden yapılan tesisin kullanım alanı, üzeri açık spor alanları ve bunlara bağlı ek tesislerle birlikte 8 bin 605 metrekareyi buluyor.
İçerisinde 1 adet 68*105 metre ebatlarında çim futbol sahası ve 1 adet 40*60 metre ebatlarında çim antrenman sahası da bulunacak olan tesiste; 40’ı dubleks toplam 80 oda bulunacak. Tesiste ayrıca otopark, 210 metrekarelik bir fitness merkezi, göle bakan 330 metrekarelik bir restoran, 160 metrekarelik çok amaçlı salon, Türk hamamı, buhar odası, sauna ve masaj odası ile birlikte, yürüme ve koşu parkurları, solaryum odası, kuaför gibi bölümler de bulunacak.
Tüm bunların yanı sıra sporcularımızın ve Düzce halkının alışveriş yapma zevkini de yaşamaları amacıyla 1 adet Fenerium mağazası da tesislerimizde yer alacak.




*Dipnot : Bilgiler ve görseller www.fenerbahce.org adresinden alınmıştır.

Gael Etock Chelsea'de

Chelsea yeni hocası Villas Boas'ın gelmesi ile transfere başladı. İngiliz ekibinin ilk transferi Barcelona B takımı oyuncusu, 17 yaşındaki forvet Gael Etock. Kendisini pek tanımıyorum,tek bildiğim stili Samuel Eto'o'ya benzetiliyor. Belki bu görüntüler bize yardım edebilir. Genç yetenekleri severiz.



28 Haziran 2011 Salı

Juventus 2011-2012

Karşınızda Juventus'un önümüzdeki sezon giyeceği deplasman forması.Eee Juventus forması nerde? :)

27 Haziran 2011 Pazartesi

Baba yorgun

6 Şubat 2011.Real Madrid-Real Sociedad maçından.

Not Defteri #2

-Galatasaray sezonu açtı.Bakalım önümüzdeki sezon neler getirecek?
-Neler getirecek onu bilmem de önde Gökhan Zan-Ayhan Akman arkalarında Sarp'ı görünce daral geldi.Nefes alamadım bi' an.Bir de Gökhan ile sözleşme yenilemişler;3 sene. 
-"Bugün Florya'da kıyamet kopabilir :) Menajerlerle görüşmeler yapılacak büyük ihtimalle gönderilmek istenen futbolcular ile ilgili :)". Sarp'ın menajeri de oralardaysa bitsin bu çile :)
-Geçiş formaları güzel olmuş,beğendim.Bu arada Fenerbahçe'nin 'Topuk Yaylası Tesisleri'ni de beğendim.
-3Daha önce röportaj gerçekleştirdiğimiz,footbaLLove'ın başkanı Koray Berberoğlu'nun deoğum günüymüş bugün.Burdan biz kez daha doğum gününü kutluyorum.Koray başgaaaaaaaaan
-GS TV 1 Temmuz'dan itibaren şifresiz yayına başlıyormuş.İyi oldu bu.
-28 Temmuz'da yapılması muhtemel olan Galatasaray-Liverpool maçına gitmek ister deli gönül.Zevkli maç olur.Adını sanını bilmediğimiz 3. lig takımlarıyla yapılan sıkıcı maçlardan her türlü iyi.
-Daily Mail 'Drogba+7 milyon pound karşılığında Arda' diyor,ne iş?
-Galatasaray için Ezequiel Garay'ın adı geçiyor ama hadi bakalım.Olursa;nefis iş olur.
-Okay Yokuşlu'yu Kayseri kaptı.Üzüldüm elden kaçtığına.Ödenen miktar:2 milyon 300 bin lira.Çok diyenler de var az diyenler de,bilemedim.
-FB'nin ilgilendiği iddia edilen Moussa Sissoko'nun menajeri Liverpool ve Newcastle ile görüştüklerini açıklamış.
-93 doğumlu Okan Derici'yi almış Galatasaray.Altyapı adına önemli işler.Fatih Terim yönetiminde buna benzer bir çok transfer görebiliriz diye düşünüyorum.
-Reyes'in gelmemesi iyi oldu bence.
-1 Temmuz'da başlayacak Copa America A Haber'den naklen yayınlanacak.Sağolsunlar.Frekanslar burdan.
-River Plate düştü,bayraklar yarıya insin.Nasıl düşer lan? 110 yıllık kulüp 33 şampiyonluk..'Futbol işte' deyip geçelim mi? Bu arada ilginç bir istatistik:1931 yılından beri Arjantin'de şampiyon olmuş olan 16 takımdan 6 tanesi gelecek sezon 2. ligde oynayacakmış.
-Real Madrid-Galatasaray maçının biletleri satışa çıkmış.Fiyatlar 61 ila 137 pound arası değişiyor.Gidicek varsa burdan buyursun. 
-Giovani,ne yaptın sen çocuk? Nefis gol.'Hass..' edalarıyla izledim. 
                                                                                                                          Foto

                                                                                                  

İyi halt ettiniz

"Profesyonel Futbolcumuz Gökhan Zan ile sözleşmemiz 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için uzatılmıştır.

Galatasaray Spotif AŞ"

26 Haziran 2011 Pazar

River Plate düştü

110.yılını kutlayan River Plate küme düştü.Söylenecek söz yok.Süperclasicosuz bir sezon düşünemiyorum,düşünmek istemiyorum.Seneye çıkmaları dileğiyle..










Yaz(ama)mak

Dünyanın en zor şeyi;yazmak veya kelimelere hükmetmek veya kelimeleri yan yana getirmek.Bu yüzden pek post girmiyorum,giremiyorum.Post girsem de özgün bir şey çıkmıyor ortaya,kendi yorumumu katmıyorum,katamıyorum.Böyle olunca da yaptığınız şeyden zevk alamıyorsunuz tabii.Üretemiyorsunuz çünkü.Üretmek gerçekten zormuş.
Sportif olaylar hakkında yorum yapmak,kendinden bir şeyler katmak,kendi düşünceni ortaya koymak çok zor.Hele bir futbolcu değerlendirmesi yapmak daha da zor.Bu konularda iyi olduğumu düşünmüyorum.Böyle olunca bir şey yapmak istemiyor insan.'Blog kondisyonu diye bir şey var,yazdıkça gelişirsin' diyorlar ama olmuyor,açıyorum boş bir sayfa,kalıyorum öylece.'Nasıl giriş yapsam,ne yazsam?' derken hevesim kaçıyor,kapatıyorum.Limitless filmindeki Eddie gibi.O çareyi 'NZT'de buldu,ben hala ekran karşısındayım.
Bir yerden başlamak gerekiyor.Zor...

Ölümüne çal

Futbolun dışına çıkalım biraz.Yaz günü nefis gidiyor...


So, so you think you can tell
Heaven from Hell,
Blue skys from pain.
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?

And did they get you to trade

Your heros for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange
A walk on part in the war
For a lead role in a cage?

How I wish, how I wish you were here.

We're just two lost souls
Swimming in a fish bowl,
Year after year,
Running over the same old ground.
What have we found?
The same old fears.
Wish you were here.

Pes 2012

Pes 2012'nin videosu çoktan yayınlanmış.Çıkış tarihi olarak 'Kasım 2011' deniyor.PES bu sene pek tutulmadı ama 2012'nin bomba olacağını düşünüyorum.
'Hakem ve futbolcuların yapay zekası artacak','oyuncunun yanlış pasları,oyuncuyu etkileyecek' şeklinde özelliklerin olacağı söyleniyor.Bekleyip görelim.

Atma Ziya!

Dün bu saatlerde bir harber düştü:'Arda'ya karşılık Drogba+Malouda'.Baktım bunu söyleyen Hakan Ünsalmış.Vardır bir bildiği diyelim ama geçen sezon da bir şeyler öğrenmişti,'Galatasaray Lincoln'ü gönderemez' diyordu ya,neyse..
Bir diğer mevzu da basında çıkan transfer haberleri.Tamam gazeteni satmak,okuru heyecanlandırmak istiyorsun da bu kadar atılmaz ki.Geçen gün Fotomaç Tevez'i Galatasaray'a yazmış.Bugün Fotospor'a bakıyorum;Diego,Kallström,Ederson,Drogba,Malouda.Maşaalah hepsiyle görüşülüyor(!) Yabancı sınırlaması kalktı da benim mi haberim yok?

Arsenal 2011-2012



Aston Villa 2011-2012



Chelsea 2011-2012



Adam atıyor

Görüntü dün oynanan ve Flamengo'nın 4-1 üstünlüğüyle sonuçlanan 'Flamengo-Atlético-MG' maçından.Neyse sadede gelelim:Ronaldinho'nun canı sıkılmış,nefis bir gol atmış.Top ayağına iyi oturmuş.

Aşırtma

ABD'yi 4-2 yenen Meksika,Gold Cup'ın sahibi oldu.4.golü atan tanıdık bir isim:Giovani Dos Santos.
Çok ince düşünmüş,nefis gol.

22 Haziran 2011 Çarşamba

24 Ağustos 2011


MARCA: "24 Ağustos'ta, Beşiktaş ve Schalke 04'ün Avrupa Ligi maçları nedeniyle katılamadığı Bernabeu Kupasına Galatasaray katılacak."

Eşleşme güzel. Ama beni heyecanlandıran bölüm Mourinho vs. Terim. İspanyol rejisinden iki hocayı da bol bol ekrana getirmelerini diliyorum. Güzel maç olsun.


Mourinho'nun izinden !


Kariyerine Mourinho gibi Porto'da harikalar yaratarak başlayan 33 yaşındaki genç teknik adam Villas Boas ile Chelsea 3 yıllığına anlaştı. Mourinho'nun halefi olarak görülen Boas, rotayı da aynen izliyor. Kendisine Chelsea'de başarılar dileriz.

16 Haziran 2011 Perşembe

Mutluluk

Durumu her geçen gün iyiye giden Gabric formayla koşmaya başlamış bile.Arkanın ablanın bakışı ve dudakları 'yavaş düşeceksin' der gibi :)

15 Haziran 2011 Çarşamba

Şan Şeref Dolu 86 Yıl !


 14 Haziran 1925. Türk futbolunda başarılarını günümüzde sadece eskilerin hatırladığı fakat unutarak vefasızlık ettiğimiz sarı-kırmızı inci Göztepe'nin kurulduğu tarihtir.

Bu başlığı size Göztepe'nin hikayesini uzun uzun anlatmak için açmadım, Göztepe kimdir ? Neler yapmıştır ? diye soruyorsanız kendinize buyrun Wikipedia'dan bakın.



Dün 14 Haziran 2011, Göztepe'nin 86. kuruluş yıldönümüydü. İzmirliler ve futbolun biraz bile içinde olanlar bilir Göztepelilerin bu günü nasıl kutladığını... Hatta en iyi bilen de Karşıyaka'dır... Cehennem gibi yanar Güzelyalı ve bence karşıdakiler bu alevleri gördükçe yutkunurlar, heyecanlanırlar ve biraz da gurur duyarlar böyle bir rakipleri olduğu için...

Ben fazla konuşmak istemiyorum çünkü böyle coşkular, böyle kutlamalar sözcüklerle anlatılmaz, yaşamanız gerek. Eğer Haziran ayında İzmir'e yolunuz düşerse ve işiniz yoksa 14 Haziran'ı kaçırmayın, görün,şahit olun,hissedin ve öyle gidin İzmir'den, çünkü bu şehirde görülmeye dair birşeyler varsa eğer onlardan biri de bu kutlamalardır...


Böyle tatlı atışmalar da oluyor tabi.



14 Haziran fragmanı...



Bu kayıt eski dostlara ithaf edilmiştir.. Hayat yüzünüze her daim gülsün...


Sevgiler Saygılar,
 Kerem Vardar


*Zorunlu açıklama : Bu post eski okulumdan "acı ve tatlı" anılarımın olduğu arkadaşlarıma bir hediyedir. Fotoğraflarda ve videoda Semih Bilici ve Mertcan Hasanali'nin emeği vardır. Başlık Mertcan Hasanali tarafından belirlenmiştir ve bu post bu blogdan asla silinmeyecektir."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...