4 Mayıs 2011 Çarşamba

Jimmy Jump!






Hangimiz futbol izliyorsa, bu adami en az bir ya da iki kez görmüstür televizyonunda. Jimmy Jump. Bu adam icin ayri bir baslik actim cünkü su inanilmaz ciddiyetle oynanan futbolda Sabri Sarioglu'ndan sonra yüzümüzde tebessüm olusturan nadir adamlardan biri icin bunu yapmak gerekiyordu. Neyse, simdi birazcik Jimmy Jump'u taniyalim isterseniz. Gercek adi Jaume Marquet Cot arkadasimizin. 1974 Katalonya, Ispanya dogumlu. Bir film yildizi ya da futbolcu degil belki, zaten kendisinin isinin ne oldugunu anlamasakta, korsan bir gösteri insani deyip gecelim biz. Kendisi koyu bir Barcelona taraftari. En güzel korsan gösterileri sizinle paylasalim hemen.


Iyi seyirler:
Dünkü Barcelona - Real Madrid maci ve Jimmy Jump




Eurovision 2010 sarki yarismasi ve Jimmy Jump.




2010 Dünya Kupasi Finali ve Jimmy Jump



Bunlarda rol aldigi aksiyonlar;
(wikipedia'dan alintidir burasi)

Jimmy Jump'ın diğer Korsan Gösterileri

1- Adını 2004 Haziranı’nda Euro 2004’te Yunanistan-Portekiz maçında sahaya fırlayak duyurdu. Portekiz takımının kaptanıLuis Figo ’nun kafasına Barcelona bayrağı fırlattı.

2- 2004’te F1 İspanya Grand Prix’sinde piste fırladı, başlangıç çizgisi boyunca koştu.

3- Kasım 2005’te La Liga’ya çıktı.Barcelona-Real Madrid maçı sırasında sahada koşmaya başladı.

4- 2006’daki UEFA yarı finalinde sahada Villareal, Arsenal ve Jimmy Jumper vardı. Arsenalli oyuncu Thierry Henry’ye bir Barcelona forması attı. 14 numaralı formada Henry’nin ismi yazıyordu. Gerçekten de Henry bir yıl sonra Barcelona’ya transfer olduğunda bu numarayı aldı.

5- İngiltere-Güney Afrika Dünya Rugby Şampiyonası mücadelesi.

6- Basel’deki Türkiye-Almanya maçı 2008 hedefleri arasındaydı.

7- Barcelona-Racing arasındaki La Liga maçındaysa tam o sırada takımın 5 bininci gölünü atmaya hazırlanan Samuel Eto tarafından kovalandı.

8- Fransa’daki 2009 Tek Erkekler tenis finalinde Roger Federer’e yaklaşarak ona bir kırmızı şapka takmayı denedi.

9- 2010 Güney Afrika'daki Dünya Kupası Final Maçı'ndan önce sahaya atlayarak Kupa'ya kırmızı bir şapka takmak istedi ve güvenlikler tarafından yaka paça sahadan uzaklaştırıldı.

Neyse simdilik bu kadar diyip yeni aksiyonlarini bekleyelim Jimmy'nin, ha bu arada yeni bir belgesel cekecekmis kendisi tabiki bunun icin yardim istiyor hepimizden. Buyrun sitesini vereyim ben, belki aramizda fanatik Jimmy hayranlari vardir para yatirirlar.
http://www.jimmyjump.com/

Sevgiler Saygilar
Fellaini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...