15 Haziran 2011 Çarşamba

Şan Şeref Dolu 86 Yıl !


 14 Haziran 1925. Türk futbolunda başarılarını günümüzde sadece eskilerin hatırladığı fakat unutarak vefasızlık ettiğimiz sarı-kırmızı inci Göztepe'nin kurulduğu tarihtir.

Bu başlığı size Göztepe'nin hikayesini uzun uzun anlatmak için açmadım, Göztepe kimdir ? Neler yapmıştır ? diye soruyorsanız kendinize buyrun Wikipedia'dan bakın.



Dün 14 Haziran 2011, Göztepe'nin 86. kuruluş yıldönümüydü. İzmirliler ve futbolun biraz bile içinde olanlar bilir Göztepelilerin bu günü nasıl kutladığını... Hatta en iyi bilen de Karşıyaka'dır... Cehennem gibi yanar Güzelyalı ve bence karşıdakiler bu alevleri gördükçe yutkunurlar, heyecanlanırlar ve biraz da gurur duyarlar böyle bir rakipleri olduğu için...

Ben fazla konuşmak istemiyorum çünkü böyle coşkular, böyle kutlamalar sözcüklerle anlatılmaz, yaşamanız gerek. Eğer Haziran ayında İzmir'e yolunuz düşerse ve işiniz yoksa 14 Haziran'ı kaçırmayın, görün,şahit olun,hissedin ve öyle gidin İzmir'den, çünkü bu şehirde görülmeye dair birşeyler varsa eğer onlardan biri de bu kutlamalardır...


Böyle tatlı atışmalar da oluyor tabi.



14 Haziran fragmanı...



Bu kayıt eski dostlara ithaf edilmiştir.. Hayat yüzünüze her daim gülsün...


Sevgiler Saygılar,
 Kerem Vardar


*Zorunlu açıklama : Bu post eski okulumdan "acı ve tatlı" anılarımın olduğu arkadaşlarıma bir hediyedir. Fotoğraflarda ve videoda Semih Bilici ve Mertcan Hasanali'nin emeği vardır. Başlık Mertcan Hasanali tarafından belirlenmiştir ve bu post bu blogdan asla silinmeyecektir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...