30 Haziran 2011 Perşembe

Topuk Yaylası Hazır !

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Düzce'de inşa ettiği Topuk Yaylası tesisleri kullanıma hazır hale geldi. Açıklama resmi siteden yapıldı. Devrim niteliğindeki bu proje Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.

Tesisler hakkında : 

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi sınırlarındaki Topuk Yaylası’nda inşa edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Tesisleri 150 dönümden büyük bir arazi üzerinde ve 2 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa ediliyor. 
Sporcularımıza, sezon öncesi dönemlerde kamp yapma olanağı sunma amacıyla inşaatına başlanan ve kulübümüzün tesisleşme çalışmaları çerçevesinde muhteşem bir doğa içerisinde yer alacak olan tesis; bodrum katı, giriş katı, 1. kat ve çatı katından oluşacak. 
8 bin 91 metrekarelik inşaat alanı ile tamamı doğal ahşap malzemeden yapılan tesisin kullanım alanı, üzeri açık spor alanları ve bunlara bağlı ek tesislerle birlikte 8 bin 605 metrekareyi buluyor.
İçerisinde 1 adet 68*105 metre ebatlarında çim futbol sahası ve 1 adet 40*60 metre ebatlarında çim antrenman sahası da bulunacak olan tesiste; 40’ı dubleks toplam 80 oda bulunacak. Tesiste ayrıca otopark, 210 metrekarelik bir fitness merkezi, göle bakan 330 metrekarelik bir restoran, 160 metrekarelik çok amaçlı salon, Türk hamamı, buhar odası, sauna ve masaj odası ile birlikte, yürüme ve koşu parkurları, solaryum odası, kuaför gibi bölümler de bulunacak.
Tüm bunların yanı sıra sporcularımızın ve Düzce halkının alışveriş yapma zevkini de yaşamaları amacıyla 1 adet Fenerium mağazası da tesislerimizde yer alacak.




*Dipnot : Bilgiler ve görseller www.fenerbahce.org adresinden alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...