5 Aralık 2010 Pazar

Beşiktaş - Bursaspor



Evet. Başlığa bakarak bile çok şey söylemek mümkün. İki (her ne kadar bu kelimeyi söylemekten futbolumuz adına utanç duysam da ) "düşman" takım Pazar günü ilginç bir saatte ,14:00'te BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Yedi yıl aradan sonra stada Bursaspor seyircisi alınacaktı ve maç öncesi ortam gergindi. Ve beklenen oldu , Bursaspor taraftarı daha yoldayken Balıkesir'deki BJK taraftrarıyla kavga etti. Varın İstanbul'da neler oldu siz düşünün. "3 ağır yaralı".



















  Maç gergin başladı. İlk yarısı 0-0 beraberlik ile biten maçta iki takımın da pozisyonları vardı.

2. Yarı BJK son yıllardaki en güzel pres gollerinden birini attı.

Dk. 65 : Holosko



Bu golün ardınan Bursapor'un yarattığı en ciddi tehlike duran toptan gelen kafa vuruşunun direkte patlamasıydı.

Ama ilgmizi çeken şey sahaya dalan bir Bursaspor taraftarıydı. Elindeki bayrak ile yarı sahayı koşturdu. İçimden dedim ki : "Madrid'de oynamış Guti'nin sahada adam kovaladığını gördüm ya , ölsem de gam yemem artık". (Bu vatandaş ile ilgili görüntüleri elime geçirdiğim an koyacağım.)

Daha sonra zaten ortamı gergin olan ve daha çok gerilen maç rölantide geçti ve BJK 6 puan değerinde bir maç kazanarak Bursa'ya da zirve yolunda ağır bir darbe indirdi.

Maç hakkındaki görüşüm , daha doğrusu BJK hakkındaki görüşüm : Beşiktaş bir kaleci ve Ernst'in yanına gelecek iyi bir libero (M.Fernandes) ile daha iyi olacaktır.

Zaten görünen o ki , iş çoktan bitirilmiş ;



*Manuel  Fernandes

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...