5 Aralık 2010 Pazar

Fenerbahçe 2-1 K.D.Ç Karabükspor

Maça iki takım da iyi ve baskılı başladı. Karabükspor Emenike ile iki pozisyona girdi ama olmadı. Fenerbahçe evinde her zamanki gibi golü erken buldu. Gol Alex'in kullandığı serbest vuruşa Lugano'nun müthiş yükselişiyle geldi. (Dk.10)



Daha sonra Alex'in ayağından 18. dakikada gelen gol ile Fenerbahçe ilk yarıdaki bariz üstünlüğünü skora dökmüş oldu.Gol de kesinlikle usta işi bir goldü.



İlk yarı Fenerbahçe üstünlüğünde rölantide sona ererken, ikinci devreden tek korkum Fenerbahçe'nin klasik 2.devre sendromuydu. Karabükspor'un dişli bir ekip olduğunu bildiğim için bunun Fenerbahçe'nin başına bela açacağından emindim.

Ve beklediğim oldu. Karabükspor, Emenike'nin maçın o dakikasına kadar gerçekleştirdiği akınlardan sonunda faydalandı. Akınları derken, bu tip akınlar.



Evet. Fenerbahçe defansı bugün Emenike karşısında çok sıkıntılı anlar yaşadı.

Fenerbahçe'nin 2.yarı sendromu işte bu golden sonra başladı. Aşırı sıkıcı bir futbol sergileyen ve 3 pas bile yapamayan Fenerbahçe taraftarını bir türlü rahatlatamadı. Maçı zar zor 2-1 bitiren Fenerbahçe net pozisyonları değerlendiremedi. 90+3'te Semih'in yakaladığı pozisyona yapılacak bir yorum yok zaten.

Maçın kilit oyuncuları maç öncesi değerlendirmemde verdiğim oyuncularla aynı. Alex ve Emenike.

Fenerbahçe bir haftayı daha iyi futbol oynamadan kazanarak geçiriyor. Karabükspor'un hocası Yücel İldiz'i de ayrıca tebrik ediyorum.

Aykut Hoca'nın oyuncu değişiklikleri konusundaki düşüncelerini hala çözemedim. En çok aksayan mevki santrfor iken kanatlardan oyuncu çıkarıyor. Üstüne üstlük soktuğu futbolcu Selçuk. 2.devrenin başında girmesi gereken Semih ise sırf Alex'i alkışlatmak için 90'da oyun giriyor. Peygaamber sabrı var bu Semih'te vallahi.

Maç 2 oyuncunun sahneye çıkmasından ibaretti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...