4 Aralık 2010 Cumartesi

Fenerbahçe-K.D.Ç Karabükspor


Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 5 Aralık Pazar günü 19:00'da oynanacak karşılaşmanın favorisi kuşkusuz 3'te 3 yapmak isteyen Fenerbahçe. Ligin dişli ekiplerinden biri olan Karabükspor ile Fenerbahçe 11 yıl aradan sonra ilk kez karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe son haftalarda aldığı galibiyetlerle eleştiri oklarından biraz olsun kurtuldu. Aykut Kocaman'ın öğrencilerinin hedefi devreyi puan kaybı yaşamadan kapatmak. Taraftar oynanan futboldan memnun mu bilinmez ama Fenerbahçe taraftarına bol gollü karşılaşmalar izlettiği için Fenerbahçelilerin yüzü gülüyor.

Karabükspor'un futbolu da Fenerbahçe gibi bol gole dayalı. Emenike gibi bir sihirbaza sahip olan Karabükspor, sağlam bir orta sahaya da sahip. Florin Cernat ve Birol gibi önemli oyuncuları var.

Çoğunluğun aksine ben ortada bir maç değil, istekli ve bu hırs ile galip gelen bir Fenerbahçe bekliyorum. Kabul , Fenerbahçe'nin futbolu tartışılır ama benden "Alex'siz Fenerbahçe" klişelerini beklemeyin. Hangi mevkilerin aksadığı çok açık. Radikal kararlar verebilen Aykut Kocaman devre arasında buna çözüm bulacaktır.
Bana soracak olursanız bu sezon Fenerbahçe'ye rahat maç kazandıracak 11 budur.



Maçın kilit oyuncularına gelince...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...