3 Aralık 2010 Cuma

Heyecanlı İstanbul Derbisi...

"Ne diyor bu adamlar , 2010 yılında ve ligin ilk devresinde oynanacak derbi kalmamışken ?" diyebilirsiniz. Ama haksızsınız. Bu hafta ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren ve Spor Toto'nun verdiği oranları dikkate almadan baktığınızda çok heyecanlı geçecek bir mücadele var. Kasımpaşa - Galatasaray. 




Tarihindeki en berbat sezonu geçiren , gece yarısı operasyonu ile oyuncu gönderip , komik kâr planları peşinde koşan Galatasaray ve ligin alt sırasına demir atmış asansör takımlarımızdan Kasımpaşa , Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geliyor.


Bundan 1-2 sene önce olsa bu maçın sonucu hakkında yorum yapmak biraz gereksiz olurdu. 
Ama bugün öyle değil. "Anadolu ihtilali (mütevazi takım ihtilali) dedikleri şeyden midir ? Yoksa üç büyüklerin iyi yöneticilere sahip olamamasından mıdır ? Bilemem ama sarı - kırmızılıların hali vahim hafız.


Hafta içi biz West Ham'ın Man Utd.'ı geçtiği "karlı" maçı seyrederken birden kırmızı bir son dakika bildirisi ile Galatasaray'ın "kârlı" transferinden haberimiz oldu.  Saat 23:00 sularıydı muhtemelen.


Daha sonra resmi siteye baktık. Yok oyuncumuz alacaklarından feragat etmiştir , kârımız şu kadardır falan filan. 

Yahu bırakın bu edebiyatı , sizin yedek kulübenizde M.Sarp ve Barış Özbek bu adamın yerine forma bekliyor, siz kâr peşindesiniz , "Galatasaraylılık" düşüncesini pazarlama peşindesiniz.

Sizi bu durumdan Elano'dan kazanacağınız 10.000 $ da kurtarmaz.


Maçı bizzat izleyeceğim. Kazanan taraf Galatasaray olacaktır diyorum. Evet , Galatasaray'ın bu sezon bahtı kara. Kazanacaklardır. Mustafa Sarp yine geçiştirilecektir , Servet yine geçiştirilecektir. Unutulacaktır devre arasına kadar. Devre arası transfer sezonu zaten ayrı bir merak konusu. Bakalım ne kadar cesur bir yönetim var ? 

             

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...