4 Aralık 2010 Cumartesi

Kasımpaşa 0-3 Galatasaray


4 haftadır kazanamamanın verdiği moral bozukluğu ve taraftarların kampı basarak yaptığı ‘hıyar’lı protestoyla maça çıkan Galatasaray beklenenin aksine istekli ve baskılı başladı. Kasımpaşaspor'u basit top kayıplarına zorladı.

Maçın skoru sizi aldatmasın, kötü anlamda söylemiyorum,daha farklı bitebilirdi.Daha ilk dakikada Kewell ‘gol kaçırma yarışı’nı başlattı. Sabri’nin çataldan dönen topu kıyamet alametiydi sanki.Hala Konya’da attığı golün hatırına Galatasaray seviyesine gelecek diye beklenen Aydın,Harry Kewell ile birlikte günün iyilerindendi.Güzel de bir asist yaptı.Kasımpaşa’da ise gözü çarpan isim Yekta Kurtuluştu.Ara transferde büyükler muhakkak yoklayacaklardır.

Pino bu maçta dünyaları kaçırdı. Attığı goldeki vuruş ne kadar ustacaysa kaçırdıklarında ki vuruşlar bir o kadar amatörceydi.Sarptan sonra Ayhan da Pino'ya salladı.

Haginin ne yapmaya çalıştığını pek anlayamadım? İnsua’yı sol beke aldı Balta’yı orta sahaya.Daha sonra sol bekte Çağlar’ı denedi İnsua açığa geçti.Bu arada unutanlar varsa söyleyeyim Serdar Özkan Galatasaray’ın futbolcusu :).

Son 6 haftada attığı gol sayısıyla 4 hafta aradan sonra nihayet galip geldi Galatasaray.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...